UITJES IN SCHAGEN

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vrienden– of familie uitje. Wij zijn gevestigd in het mooie stadje Schagen en hebben de leukste uitjes in Schagen voor jullie samengesteld. Schagen is namelijk een erg leuke en gezellige stad om een uitje te beleven.

De stad heeft een gezellig marktplein met vele restaurantjes en leuke steegjes. Helaas heeft Schagen geen grachten meer, maar gelukkig staan de grachtenpandjes er nog steeds. Daarbij is Schagen ook nog eens goed bereikbaar en heeft het veel gratis parkeergelegenheid. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd uitje zijn aanwezig.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons aanbod van uitjes in Schagen. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

uitjes in amsterdam
escape the city uitje

Escape the City

Een gevaarlijke crimineel heeft meerdere mensen gegijzeld en opgesloten in afgesloten ruimtes. Aan jullie de taak om de gijzelaars zo snel mogelijk vrij te krijgen, voor de klok op 0 staat!

vanaf € 15,00 p.p.
Lees meer
operation freddy uitje

Operation Freddy

Een hilarische citygame waar je door kabouter Freddy wordt meegenomen op een speciale tocht door de stad. Voltooi de raarste missies om met zo veel mogelijk punten de eindstreep te halen.

vanaf € 29,50 p.p.
Lees meer
the target uitje

The Target

Een spannend en meeslepend spel waar gangsters moeten proberen met misdaden € 1.000.000 bij elkaar te verdienen. De politieteams moeten ze zien te stoppen voor ze de stad uit zijn.

vanaf € 29,50 p.p.
Lees meer
kolonisten citygame uitje

Kolonisten City Game

Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, verover dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Ben jij een ware tacticus?

vanaf € 15,00 p.p.
Lees meer
sherlock holmes uitje

Sherlock Holmes

Het is menens: de stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten ’m oplossen. Speciaal voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!

vanaf € 15,00 p.p.
Lees meer
the wedding game uitje

The Wedding Game

Oeps! Je bruiloft begint al over anderhalf uur, maar werkelijk NIETS is geregeld. Geen tijd om in tranen uit te barsten want je jurk hangt nog bij de stomerij en oh nee…. de ringen zijn kwijt.

vanaf € 15,00 p.p.
Lees meer
the hunt uitje

The Hunt

Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in de stad te kraken. De bountyhunters proberen hen te stoppen! Wie zal deze strijd winnen?

vanaf € 15,00 p.p.
Lees meer
de erfenis uitje

De Erfenis

Een uniek en hilarisch stadsspel waarin teams tegen elkaar strijden om de Erfenis. Wie geeft het eerste 1 miljoen uit en wint de Erfenis van oud-oom Hendrikus van 750 miljoen?

vanaf € 28,50 p.p.
Lees meer
ontmasker de mol uitje

Ontmasker de Mol

Is iedereen wel te vertrouwen? Dit vraag je je snel af in de spannende citygame “ontmasker de mol”. Er is namelijk één saboteur in jouw team aanwezig. Weet jij de Mol te ontmaskeren?

vanaf € 32,50 p.p.
Lees meer
Hangover citygame

The Hangover Game

Na je vrijgezellenfeest wordt je wakker met knallende koppijn en een tattoo op je bil. En je bruiloft begint al over anderhalf uur! Hoe kom je op tijd en toonbaar op je eigen trouwfeest aan?

vanaf € 15,00 p.p.
Lees meer
Shooter citygame

Shoot out

Wie van jullie heeft gangsterbloed door z’n aderen stromen? Neem het tegen elkaar op in een strooptocht door de stad. Speciaal voor thrillseekers een spel bomvol actie.

vanaf € 15,00 p.p.
Lees meer
team challenge citygame

Team Challenge

In Team Challenge heb je als doel om zoveel mogelijk punten te scoren. Al rennend door de stad voer je de meest waanzinnige opdrachten uit welke je vastlegt met foto’s en video’s.

vanaf € 27,50 p.p.
Lees meer
team me up citygame

Team me Up

Een veelzijdige en flexibele citygame die wij volledig naar jouw wensen opstellen. Jij zorgt voor de teams, wij voor al de rest! Supergrappig, spannend of rustig, bij Team Me Up kan het allemaal.

vanaf € 29,50 p.p.
Lees meer
jacht naar de macht citygame

Jacht naar de Macht

Een spannend staddspel waarin de teams mensen omkopen en afpersen om zo informatie te krijgen over het uiterlijk en locatie van de Don. De moet gevonden worden.

vanaf € 32,50 p.p.
Lees meer
codecrackers uitje

Codecrackers

Een breinbrekend spel waar een zeer vertrouwelijk prototype is gestolen. Vindt als detectiveteams zo snel mogelijk de geheime locatie en kraak de code om het prototype veilig te stellen.

vanaf € 29,50 p.p.
Lees meer
hacked uitje

Hacked

Wat begon als een zorgeloos bedrijfsuitje, verandert uit het niets in een bloedstollend cyberavontuur. Jullie bedrijf is gehackt en als jullie er niet snel iets aan doen krijgt niemand salaris deze maand.

vanaf € 34,50 p.p.
Lees meer
deadline escape game op locatie

Deadline

Deadline is een echte teambuildingsgame en kan op elke locatie plaatsvinden, ook op jullie eigen kantoor. Het start allemaal met een trailer en 1 koffer per team. Wie haalt de deadline?

vanaf € 34,50 p.p.
Lees meer
wij houden van holland uitje

Wij houden van holland

” Ik hou van hooooolllaaaand, het landje aan de Zuiderzee…”  Zou je zelf ook weleens mee willen doen? Je kunt nu met jouw collega’s, vrienden of familie deze hilarische quiz spelen!

vanaf € 30,50 p.p.
Lees meer
pubquiz uitje

Pubquiz

Onder het genot van een hapje en een drankje gaan jullie in teams de strijd aan in onze gezellige Pubquiz. Welk team scoort de meeste punten en wint eeuwige roem?

vanaf € 27,50 p.p.
Lees meer
ranking your stars uitje

Ranking your Stars

Een hilarische dinergame waarin je alles te weten kunt komen over je vrienden, vriendinnen of collega’s. Geheimen komen op tafel en je leert elkaar (nog) beter kennen. Durven jullie dit aan?

vanaf € 32,50 p.p.
Lees meer
escape rooms uitje

Escape Rooms

Met je team heb je 60 minuten de tijd om door middel van het oplossen van raadsels en puzzels, samen te werken, goed communiceren en logisch na te denken buiten te komen. Gaan jullie de strijd aan?

vanaf € 15,00 p.p.
Lees meer

Snel een bedrijfsuitje in Schagen vinden

Een leuk en origineel bedrijfsuitje vinden kost veel tijd en energie. Wij helpen je graag deze tijd en energie te besparen en hebben al onze bedrijfsuitjes in Schagen verzameld in een handig overzicht. Van Escape the City in het centrum van Schagen tot Wij houden van Holland in een gezellig restaurant. Of je nu buiten of binnen een leuk uitje wilt beleven, wij hebben voor ieder wat wils.
Bekijk rustig ons complete aanbod van uitjes in Schagen. Zit er wat voor jullie tussen waarmee jullie het doel van het uitje kunnen bereiken, of dit nou teambuilding of gewoon een gezellige dag is, vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie en een offerte aan. Wij gaan dan aan de slag om een mooi programma samen te stellen en een goed aanbod te doen dat past bij jullie wensen en budget.
Moet je nog last minute iets leuks regelen, ook daar hebben wij een oplossing voor. Stuur ons een mailtje, of nog sneller, geef ons een belletje en wij kunnen je direct vertellen wat voor mogelijkheden er nog zijn op korte termijn. We zorgen er dan samen voor dat jullie toch een leuk en goed verzorgd uitje kunnen beleven.
bedrijfsuitje schagen
vrijgezellenfeest schagen

Schagen, de ideale stad voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Kom je uit Noord-Holland en mag je een vrijgezellenfeest organiseren is Schagen wellicht niet de eerste stad waar je aan denkt. Toch heeft Schagen heel veel te bieden en is het juist een ideale stad voor een vrijgezellenuitje. De stad heeft een gezellig centrum met leuke kroegjes en lekkere restaurants en ook de activiteiten die je in de grote steden kunt doen zijn te spelen in Schagen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de populaire citygames The Wedding Game en The Hangover. Deze spellen zijn ook heel goed te spelen in en rondom de Markt in Schagen. Mocht je tijdens het diner ook nog wat leuks willen doen is Ranking your Stars een leuk dinerprogramma. Kennen jullie elkaar echt zo goed en weten jullie alle geheimen aan tafel? Of misschien is de bruid of bruidegom in spé wel een echte muziekliefhebber? Dan is onze pubquiz een schot in de roos.

Bekijk ons aanbod aan vrijgezellenuitjes en wie weet organiseren we dan binnenkort samen een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten.