INDOOR UITJES

Zit jij in de organisatie van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenuitje of familieuitje en zoek je nog een binnen activiteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij hebben diverse leuke indoor uitjes in ons assortiment.

Houden jullie van escape rooms dan hebben wij in Schagen 2 zeer goed aangeschreven kamers, waarvan 1 zelfs in battle vorm. Waardoor grote groepen in twee teams tegelijkertijd tegen elkaar kunnen strijden. Zijn jullie met een hele grote groep en wil je een escape ervaring hebben met z’n allen tegelijkertijd dan is Deadline een goed uitje om te boeken, met deze escape game kunnen tot wel 150 personen tegelijk spelen.

Willen jullie graag een leuke spelshow tijdens een diner, dan zijn Wij houden van Holland en onze Pubquiz erg geschikt. Wil je de grens opzoeken tijdens een spelshow, bijvoorbeeld met een vrijgezellenfeest, dan is Ranking the Stars wellicht wat voor jullie.

Wij zijn altijd bezig om nieuwe spellen te ontwikkelen, dus mocht hieronder niets voor je tussen staan. Kan je altijd contact met ons opnemen om te horen of er iets leuks in ontwikkeling is wat wellicht wel bij jullie wensen past.

indoor-uitjes
pubquiz uitje

Pubquiz

Onder het genot van een hapje en een drankje gaan jullie in teams de strijd aan in onze gezellige Pubquiz. Welk team scoort de meeste punten en wint eeuwige roem?

vanaf € 27,50 p.p.
Lees meer
escape rooms uitje

Escape Rooms

Met je team heb je 60 minuten de tijd om door middel van het oplossen van raadsels en puzzels, samen te werken, goed communiceren en logisch na te denken buiten te komen. Gaan jullie de strijd aan?

vanaf € 15,00 p.p.
Lees meer
ranking your stars uitje

Ranking your Stars

Een hilarische dinergame waarin je alles te weten kunt komen over je vrienden, vriendinnen of collega’s. Geheimen komen op tafel en je leert elkaar (nog) beter kennen. Durven jullie dit aan?

vanaf € 32,50 p.p.
Lees meer
deadline escape game op locatie

Deadline

Deadline is een echte teambuildingsgame en kan op elke locatie plaatsvinden, ook op jullie eigen kantoor. Het start allemaal met een trailer en 1 koffer per team. Wie haalt de deadline?

vanaf € 34,50 p.p.
Lees meer
wij houden van holland uitje

Wij houden van holland

” Ik hou van hooooolllaaaand, het landje aan de Zuiderzee…”  Zou je zelf ook weleens mee willen doen? Je kunt nu met jouw collega’s, vrienden of familie deze hilarische quiz spelen!

vanaf € 30,50 p.p.
Lees meer