DOE HET ZELF UITJES

Uitje organiseren, maar te maken met een beperkt budget? Dan bieden onze doe het zelf uitjes de uitkomst. Doe-het-zelf spellen zijn uitjes die je speelt met je eigen smartphone of tablet en zonder spelleider. Op deze manier kan je al een uitje organiseren voor slechts 15 euro per persoon.

Wat is een doe-het-zelf uitje?

Een doe-het-zelf spel is een interactief uitje die je speelt met een eigen smartphone (+ data bundel) per team en zonder spelleider. Wij regelen een uitgezet spelgebied, spelmaterialen, app en spelcode. Jullie regelen de teamindeling, speluitleg en prijsuitreiking. Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat jullie een  onvergetelijk interactief uitje beleven op de locatie van jullie keuze!

Nieuwsgierig? Bekijk dan het aanbod van spellen hieronder.

doe het zelf uitjes
escape the city uitje

Escape the City

Een gevaarlijke crimineel heeft meerdere mensen gegijzeld en opgesloten in afgesloten ruimtes. Aan jullie de taak om de gijzelaars zo snel mogelijk vrij te krijgen, voor de klok op 0 staat!

vanaf € 15,00 p.p.
Lees meer
the hunt uitje

The Hunt

Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in de stad te kraken. De bountyhunters proberen hen te stoppen! Wie zal deze strijd winnen?

vanaf € 15,00 p.p.
Lees meer
Hangover citygame

The Hangover Game

Na je vrijgezellenfeest wordt je wakker met knallende koppijn en een tattoo op je bil. En je bruiloft begint al over anderhalf uur! Hoe kom je op tijd en toonbaar op je eigen trouwfeest aan?

vanaf € 15,00 p.p.
Lees meer
kolonisten citygame uitje

Kolonisten City Game

Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, verover dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Ben jij een ware tacticus?

vanaf € 15,00 p.p.
Lees meer
sherlock holmes uitje

Sherlock Holmes

Het is menens: de stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten ’m oplossen. Speciaal voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!

vanaf € 15,00 p.p.
Lees meer
the wedding game uitje

The Wedding Game

Oeps! Je bruiloft begint al over anderhalf uur, maar werkelijk NIETS is geregeld. Geen tijd om in tranen uit te barsten want je jurk hangt nog bij de stomerij en oh nee…. de ringen zijn kwijt.

vanaf € 15,00 p.p.
Lees meer
Shooter citygame

Shoot out

Wie van jullie heeft gangsterbloed door z’n aderen stromen? Neem het tegen elkaar op in een strooptocht door de stad. Speciaal voor thrillseekers een spel bomvol actie.

vanaf € 15,00 p.p.
Lees meer

Hoe werkt een doe-het-zelf uitje?

Jullie hebben een doe-het-zelf uitje gereserveerd en dan? Wij leggen je graag uit hoe het dan verder verloopt.

Bij je reservering heb je aangegeven in welke stad en op welke datum jullie willen spelen. Zodra wij de betaling binnen hebben gaat bij ons het hele proces in werking. Wij stellen een spelpakket voor je samen en sturen dit op per post. Hierin zit een stappenplan voor jou als organisator, de handleidingen voor de teams en andere benodigdheden voor het spel.

Voor onze doe-het-zelf uitjes hebben we een speciale app waarin je de citygame van jullie keuze kunnen starten met de spelcode die je van ons per mail ontvangt.

Slecht weer op de dag van het uitje? Geen nood

Is het slecht weer op de dag van jullie uitje? Geen man over boord. Een groot voordeel van een doe-het-zelf uitje is dat je deze op elk gewenst moment kunt starten. Je kunt dus eenvoudig het uitje een uur later of zelfs een week of maanden later spelen. De spelcode blijft geldig zolang deze nog niet door jullie wordt gebruikt.

Wat moet ik zelf regelen voor een doe-het-zelf uitje?

Wij regelen het hele spel voor jullie, maar een doe-zelf-uitje zou geen doe-zelf uitje zijn als je niet ook nog wat zelf moest doen. Het spelpakket krijg je in principe gelijk na betaling opgestuurd, waardoor je voldoende tijd hebt om de informatie zelf door te lezen. Zijn er vragen dan bel je ons en leggen wij het telefonisch aan je uit.

Je zorgt ervoor dat er op de dag zelf voor elk team 1 smartphone of tablet beschikbaar is. Je deelt de teams in en legt het spel uit. Vervolgens gaan jullie in teams de stad in en barst de strijd los. Wij hebben het zo gemaakt dat jij als organisator nog niets weet over de inhoud van het spel en zo zelf ook nog echt mee kan doen.

Aan het einde van het spel noteer je van alle teams de score en kun je nog een kleine prijsuitreiking organiseren. Onder het genot van een drankje kunnen jullie nog lekker napraten over het gezellige en geslaagde uitje.