DINER GAMES

Ben je op zoek naar een leuk activiteit voor jullie uitje tijdens een diner? Dan hebben wij een aantal hele leuke diner games die hier speciaal voor zijn gemaakt. Bij binnenkomst beginnen we altijd met een drankje en het indelen van de teams. Vervolgens leggen we het spel uit.

Als alle teams er klaar voor zijn starten we met de eerste ronde, waarna deze is afgesloten wordt het voorgerecht geserveerd. En dit gaat zo verder met het hoofdgerecht en het nagerecht. Na het nagerecht is de laatste ronde of de finale, waarna we afsluiten met een prijsuitreiking.

Dinergames zijn erg in trek, omdat het aansluitend kan op een werkdag, en een goede combinatie is van plezier en lekker eten en drinken. Naast onze dinergames hebben we ook activiteiten die kunnen worden uitgebreid met aansluitend een diner. Het aanbod hieronder laat alleen de echte dinergames zien.

diner games
wij houden van holland uitje

Wij houden van holland

” Ik hou van hooooolllaaaand, het landje aan de Zuiderzee…”  Zou je zelf ook weleens mee willen doen? Je kunt nu met jouw collega’s, vrienden of familie deze hilarische quiz spelen!

vanaf € 30,50 p.p.
Lees meer
pubquiz uitje

Pubquiz

Onder het genot van een hapje en een drankje gaan jullie in teams de strijd aan in onze gezellige Pubquiz. Welk team scoort de meeste punten en wint eeuwige roem?

vanaf € 27,50 p.p.
Lees meer
ranking your stars uitje

Ranking your Stars

Een hilarische dinergame waarin je alles te weten kunt komen over je vrienden, vriendinnen of collega’s. Geheimen komen op tafel en je leert elkaar (nog) beter kennen. Durven jullie dit aan?

vanaf € 32,50 p.p.
Lees meer