OVER ONS

Liz Events is opgericht in 2010 door Lisanne Kuilman. Zij vertelt graag haar verhaal.

Mijn naam is Lisanne Kuilman. Samen met mijn vriend en twee zoons woon ik, in ‘t kleine, maar levendige dorpje ‘t Veld, in de kop van Noord-Holland. Sinds 2010 ben ik de trotse eigenaresse van Liz Events. Ik ben geboren en getogen in Schagen en daar is Liz Events dan ook gevestigd.

Dit idee voor Liz Events is ontstaan uit mijn passie voor organiseren en creatief bezig zijn. Ik hou er van om vanuit niets iets moois op te bouwen.  Is het niet een nieuwe citygame, dan wel een nieuwe escape room of een leuk spel. De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Sinds 2017 hebben we een eigen escape room locatie, met drie kamers en een VR ruimte. Ook hebben we vele nieuwe citygames ontworpen en is het sinds vorig jaar mogelijk om een deel van deze citygames ook doe het zelf te spelen. Dit laatste hebben we gedaan om ook kleine groepen en groepen met een klein budget een heel leuk uitje en kwalitatief goed uitje te bezorgen.

Nog altijd doe ik dit werk met veel plezier, we groeien elk jaar in aanbod en ook het team groeit mee. Ook de komende jaren hebben we weer vele leuke nieuwe dingen op stapel. Wij zijn nog lang niet klaar ;)

over ons
lisanne